Редактор: e-mail: Кадър: БНТРъководството на партия ГЕРБ дава брифинг, на който коментира

...
Редактор: e-mail: Кадър: БНТРъководството на партия ГЕРБ дава брифинг, на който коментира
Коментари Харесай

ГЕРБ: Дали сме съвсем първи или по-малко първи, резултатът за нас е постижение. Срещу нас бе целия ресурс на държавата

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Българска национална телевизия

Ръководството на партия ГЕРБ дава брифинг, на който разяснява резултатите от изборите през днешния ден.

" Благодаря на всички български жители, които отидоха да гласоподават. Няма значение за коя партия. На фона на хаоса в изборния развой, на фона на това те да бъдат сплашвани и разколебавани, това, че в днешния ден те отидоха да гласоподават, е постъпка, която заслужава висока оценка ", сподели Томислав Дончев.

" Благодаря на тези, които гласоподаваха за нас. Какъвто и да е резултатът - напълно първи, по-малко първи, той за нас е достижение. Защото този резултат го имаме след най-малко двумесечни опити да се впрегне целия запас на страната - държавно управление, министерство на вътрешните работи, служби, ние да се представим по-зле на изборите. Опитите за изчегъртване явно са несполучливи. С оглед това, което има да се случва оттук насетне, дано да припомня, че няма нищо по-тъжно и неефикасно от употребена стъргалка. Днешният резултат демонстрира още нещо - каквито и старания да бъдат превени да се изкривява изборния резултат, жителите да бъдат заблуждавани, то българската народна власт е жива. И това е добра вест ", сподели още Дончев.

Няма да предадем нито един почтен и честен български жител. Ще продължим да работим това, в което имаме вяра. И това да бъдеш съпротива е почтен и заслужен метод да си отстояваш правилата ", приключи някогашният вицепремиер.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР